Патувањa со авион

  • Професионални и ефикасни резервации на летови
  • Информации за летовите во секое време
  • Информации за најповолните начини на патување и најдобрите конекции
  • Промоција на најдобрите понуди
  • Информации и понуди за сите специјални цени/промотивни летови
  • Издавање на електронски авиобилети

За групи (повеќе од 9 патници) помош при чекирање на аеродром.

Ве молиме испратете ја Вашата резервација на: office@congresstravelservice.com  и нашите агенти ќе Ве контактираат во најкраток можен рок.