Наши услуги

Интернационални резервации и букирање на авионски билети

Интернационални резервации и букирање на возни билети

Хотелски резервации за сите светски дестинации

Трансфери за сите светски дестинации

Патничко Осигурување

Посредување при вадење на Визи

Асистенција при чекирање на аеродром

 

 

Посветени сме на воспоставување и одржување на највисоки стандарди на интегритет и услуги за нашите клиенти и остануваме доследни во нашата деловна етика, секогаш имајќи ги во предвид потребите на нашите клиенти.

Нашите искусни агенти ќе ви помогнат да го испланирате вашето патување, да се чекирате за вашиот лет или хотел и ќе ви обезбедат целосна поддршка доколку имате промени во патувањето. Нудиме комплетен туристички сервис 24/7.