Home

Наши услуги

Туризам
Ваше е само да решите каде сакате да патувате. Се останато е наша работа.
Авиобилети
Летајте било каде во светот. Ние Ви гарантираме најкратка конекција, специјално подготвена според Вашата потреба, со најповолна цена
Апартмани
Травел Апартманите ја пренесуваат атмосферата на светските главни градови, испреплетени со топлото чувство на дома.
Превоз
Без разлика каде се наоѓате, ние можеме да ве однесеме до саканата дестинација

Contacts

Ул. Дебарца, Бр. 10

1000 Скопје, Р. Македонија

Телефон: +389 2 3230 967

Мобилен: +389 70 345 047

Ask a question